Met beaude is het maken van een e-mailing een fluitje van een cent.

Wij ontwerpen naar aanleiding van je wensen een responsive (=schaalbare) e-mailtemplate, helemaal in de look and feel van jouw organisatie. De responsive e-mail zorgt dat je nieuwsbrief altijd de professionele uitstraling heeft die je wilt hebben.

Geen zorgen meer over een mooie opmaak of over hoe de nieuwsbrief aankomt bij de ontvangers: beaude is zo ontwikkeld dat de nieuwsbrief verschijnt bij de ontvanger zoals je hem ook hebt opgesteld. En je kunt de nieuwsbrief maken op een tijdstip waarop het jou het beste uitkomt, en dan de nieuwsbrief met één druk op de knop inplannen.

Afbeelding

Jij kunt het zelf

beaude zorgt ervoor dat jij met een paar klikken een professionele nieuwsbrief opmaakt, zonder dat je daarvoor technische kennis nodig hebt. Je kunt de nieuwsbrief maken op een tijdstip waarop het jou het beste uitkomt, en dan de nieuwsbrief met één druk op de knop inplannen. Wil je het koppelen met nieuwsberichten op je website? Alles kan! Het doel is om het versturen van nieuwsbrieven voor jou zo eenvoudig en snel (en leuk!) mogelijk te maken!

Afbeelding

Waarom kiezen voor beaude?

Afbeelding

makkelijk, veilig & snel

Eenvoudig, veilig en razendsnel een nieuwsbrief opstellen en versturen is kinderspel met beaude. Deze e-mailingmanager wordt specifiek voor je ingericht, zodat jij alleen nog maar de tekst, links en/of een afbeelding hoeft te plaatsen. Zo wordt het versturen van een nieuwsbrief wel erg aantrekkelijk en vergt het geen uren tijd meer.

Afbeelding

privacy wetgeving (AVG)

beaude houdt uiteraard rekening met AVG (algemene verordening gegevensbescherming). Dat betekent dat persoonsgegevens alleen verwerkt mogen worden in overeenstemming met de wet. De gegevens die in beaude verwerkt worden zijn daarom op passende wijze beveiligd.

Afbeelding

eigentijds design

We maken een design voor de nieuwsbrief, een zogenaamde e-mailtemplate, zodat je nieuwsbrief altijd een professionele uitstraling heeft en past bij jouw bedrijf of product. Daarbij kijken we naar wat handig voor jou is: wil je meerdere berichten kwijt in je nieuwsbrief of juist maar één? Geen probleem, het design moet bij je passen en daar zorgen we voor!

Nog meer voordelen
Afbeelding

Contactpersonen eenvoudig te beheren

beaude maakt het erg makkelijk om je contactbestanden te beheren. De contactpersonen kunnen eenvoudig worden ingevoerd. Uiteraard zoveel je maar wilt. De contactpersonen zijn in te delen in groepen (labels), zodat ook snel een keuze kan worden gemaakt welke groep wordt aangeschreven met de nieuwsbrief. Simpel met een druk op de knop.

Meer weten?

Deze klanten gingen je voor:

Logo Gemeente Cranendonck
Logo Automotive Campus
Logo JRE
Logo Maxima Medisch Centrum
Logo Filias
Logo Gemeente Heeze-Leende
Logo Pece Zorg
Logo Elzendaal College

beaude heeft onze nieuwsbrief nieuw leven in geblazen: het is nu zo eenvoudig om een nieuwsbericht te versturen, welke ook nog helemaal wordt opgemaakt in onze eigen herkenbare huisstijl. Ook de aan- en afmeldingen worden automatisch verwerkt, dus daar hebben we geen omkijken naar.

- Stichting Brabantsedag

Als gemeente is informeren van de inwoners een belangrijke taak en spil van onze communicatie. Met beaude kunnen we een overzichtelijke nieuwsbrief opmaken in onze eigen stijl. Dankzij de nieuwsbrief kunnen we op een persoonlijke manier contact leggen met onze inwoners in de gemeente. En zeer belangrijk: Volledig binnen de grenzen van de privacywetgeving.

- Gemeente Heeze-Leende

Met één druk op de knop je nieuws versturen aan duizenden geïmporteerde e-mailadressen waarbij je eenvoudig de bijbehorende adressen kunt managen. Mutaties, aan- en afmelden in eigen huisstijl via de eigen website gaat heel soepel.

- Van de Vin ramen en kozijnen