Zorgeloos werken met beaude

Afbeelding

Je kunt het alleen, maar dat hoeft niet!

beaude is zo ontwikkeld dat het kinderspel is om zelf een mooie nieuwsbrief op te stellen en te versturen. Maar soms is een beetje hulp wel welkom. Weet dan dat je altijd op ons kunt terugvallen. Wij staan voor je klaar om je te helpen, ook al heb je maar een kleine vraag. Je kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of chat kun je ons gewoon bereiken. Daar doen we niet moeilijk over.

Veel gestelde vragen

Waarom is beaude zo handig?

Wij nemen je het werk uit handen: we maken de template al in de juist stijl voor je op en met de verschillende opties die je hebt. Dan kun jij een nette nieuwsbrief opstellen. Geen technisch gedoe voor jou dus.

Hoeveel mailcredits heb ik nodig?

Je mailcredits kun je zien als postzegels. Dus voor elke nieuwsbrief die je verstuurt, heb je het aantal credits nodig wat je wilt versturen. Heb je meer mailcredits nodig? Met een simpele druk op de knop heb je die weer aangevuld. De mailcredits verjaren niet.

Hoe lang zijn de credits geldig?

De mailcredits verjaren niet. Heb je meer mailcredits nodig? Met een simpele druk op de knop heb je die weer aangevuld.

Kan ik ook meerdere templates gebruiken?

Soms wil je vanuit twee of drie verschillende merken iets e-mailen. Dat kan! Dan maken we meerdere templates voor je op en kies jij de juiste template voor het juiste moment.

Hoe voldoen jullie aan de AVG?

Zie hiervoor onze privacystatement tableaux handelt in overeenstemming met de Nederlandse en Europese privacywetgeving.

Hoe zit het met de beveiliging?

beaude hanteert twee-factor-authentificatie, data-encryptie en Https.

Kunnen jullie ook de content maken voor mijn e-mailings?

Je kunt de content zelf aanpassen en aanvullen, maar je kunt dat ook aan ons uitbesteden. Als je het even te druk hebt of geen inspiratie hebt. Vraag het ons en we helpen je graag!

Kan ik ook zelf mijn ontwerp maken of aanleveren?

Ja dat kan. Ons team zal bekijken in welke mate het ontwerp geschikt is voor beaude. Bij vragen zal contact worden gezocht.

Hoe kan ik betalen?

U wordt geregistreerd als klant en u ontvangt een factuur. Ook mailcredits gaan op factuur. Het is niet mogelijk om middels iDeal of creditcard te betalen.